Az SEG Automotive termékei, különféle autóalkatrészek

Mit gyártunk?

Világszerte és helyben is technológiai vezető szerepet töltünk be az indítómotorok és generátorok, valamint az elektromos járművekhez szükséges alkatrészek piacán.

E mögött több mint 100 éves tapasztalat áll a forgógépek területén. Valójában az SEG Automotive több mint 300 millió járművet hajt meg ma az utakon – és több mint 100 millió hajtáslánc-alkatrészt gyártottunk már le Magyarországon. A 12 V-tól a 48 V-on át a nagyfeszültségű elektromos meghajtásokig megbízható globális partnerei vagyunk az autóiparnak – mivel képesek vagyunk gyorsan iparosítani új megoldásokat a világ bármely régiójában.

Jelenleg a magyarországi gyártásunk középpontjában az indítómotorok és generátorok állnak, míg a fejlesztési központunkban már most jelentős mértékben hozzájárulunk ahhoz, hogy vállalatunk tovább haladjon a elektromos meghajtások felé.


Indítómotorok

Évente több millió indítómotor hagyja el gyártósorainkat, hogy megbízhatóan beindítsa személygépkocsik és számos különböző típusú haszongépjármű motorját. Ide tartoznak a start-stop indítómotorok is, amelyeket itt, Magyarországon fejlesztettünk ki. Indítómotoraink a funkcionális rugalmasságukról és nagyfokú tartósságukról híresek, még a legkeményebb körülmények között is.

Generátorok

Generátoraink megbízhatóan látják el energiával a modern autók számos elektromos fogyasztóját és biztonsági funkcióját – beleértve a világítást, az ESP-t és a légkondicionálót. Kiemelkedő hatékonyságukkal nagyban hozzájárulnak a CO2-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez.

Fejlesztési központ.

A világ vezető autóipari márkái számára és az utángyártott termékek piacára tervezünk és gyártunk termékeket.

Mióta 2003-ban megkezdtük működésünket, saját fejlesztőközponttal is rendelkezünk Miskolcon. Ez azóta nagymértékben,150 munkatársra nőtte ki magát, és a helyi K+F tevékenységünk folyamatosan bővül: nemcsak a hagyományos termékek (indítómotorok és generátorok) társfejlesztésében veszünk részt, hanem a mobilitás fenntartható jövőjének megoldásaihoz is hozzájárulunk. Ide tartoznak a 48 V-os hibridizációhoz, a könnyű elektromos mobilitáshoz és a nagyfeszültségű villamos gépjárműhajtásokhoz szükséges elektromos gépek.

A tevékenységek minden területre kiterjednek – a teszteléstől és az egyedi vevői igényekre történő applikációfejlesztéstől a teljes termékfejlesztésig.

Laborjainkban különböző vizsgálatokat és validálásokat tudunk elvégezni a helyszínen, például éghajlati, korróziós, rezgési vagy élettartam-vizsgálatokat, hogy biztosítsuk ügyfeleink követelményeinek és saját szigorú minőségi szabványainknak való megfelelést.

Ez lehetőséget ad arra, hogy felgyorsítsuk a fejlesztési folyamatot, folyamatosan elmélyítsük tudásunkat, és biztosítsuk a sikeres átmenetet a sorozatgyártásra – helyi projektvezető csapatunk vezetésével.

Mindezek a hozzájárulások büszkévé tesznek minket – és a ma és a holnap közlekedésének motorjává.

FIEK
SEG Automotive Development Center nő dolgozik a számítógépen kolléga nézi